2022-01-17 15:49:12• hírek • Bede Emőke

Erre a meglepetésre biztosan nem számított az ifjú pár

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Annak ellenére, hogy a pandémia miatt szigorúan tilos magán jellegű rendezvényeket szervezni, néhányak e szabályra fittyet hányva bulikat, lagzikat, keresztelőket szerveznek. Ám míg a legtöbbeknek eszükbe sem jut saját maguk ellen bizonyítékot szolgáltatni azáltal, hogy az egész mulatságot élőben közvetítik, a hétvégén bizony valaki belesétált a közösségi média csapdájába.

Január 16-án a kisgércei rendőrök egy Batarcs község területén található helyszínre szálltak ki, ugyanis az egyik helyi lokálban egy privát esemény zajlott. Az egyenruhások mind a cég üzemeltetőjét, mind a szervezőket megbírságolták, 1000-1000 lejre fejenként A rendőrség a pénzbírságon túl arra a törvényre is emlékeztette a hely tulajdonosát (295/13.12.2021), melynek értelmében 15 napon belül történő bűnismétlés esetén akár a hely ideiglenes bezárását is elrendelheti a hatóság.


A presaSM.ro értesülései szerint egy illegálisan szervezett lagziról volt szó, viszont többen is élőben közvetítették a bulit a Facebookon, ez pedig felért egy meghívóval a rendőrség számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: